top of page

SparkleFlow©

methode

Reis mee in stroom van de verbindende & helende flow met

actieve & transformerende opdrachten en ontdek de magie

die je raken en je 💖HART doet leven.

Wat maakt SparkleFlow© zo effectief

De magie van SparkleFlow© biedt heling en persoonlijke groei en is verwerkt in al mijn diensten. Deze holistische methode biedt heling op een krachtige en transformerende wijze door een unieke mix van actieve praktijkgerichte doe-oefeningen & -opdrachten die je zintuigen in beweging zetten (act).

In essentie biedt deze geïntegreerde aanpak van heling je een breed scala aan mogelijkheden om jezelf te verkennen, te uiten en te helen op meerdere niveaus. Je gaat voelen, luisteren en zien zoals je dat niet eerder hebt gedaan. Het is een uitnodiging om in contact te komen met je innerlijke zelf, de wereld om je heen en de kracht van persoonlijke groei en zelfheling waarin je je angst gaat transformeren van onbewuste weerstand naar bewuste leerstand. Je gaat nieuwsgierig worden voor het onbekende, jouw SPARKLE ontdekken en stappen zetten in naar hoe jij het graag jouw leven LEEFT.

 

De kracht van SparkleFlow©

Ontdek de MAGISCHE REIS binnen SparkleFlow© waarin je STAP voor STAP leert:

 • diep naar binnen te gaan om het donker in het LICHT te ontmoeten;

 • je weerstand te ontdekken en te TRANSFORMEREN;

 • je angstgevoelens te doorvoelen en te OMARMEN;

 • jezelf gaat HERONDEKKEN om PATRONEN doorbreken;

 • je twijfels en onzekerheid verruilen voor ZELFLIEFDE;

 • je chaos, geweld, lawaai plaatsmaakt voor INNERLIJKE RUST; 

 • je zware bepakking los te laten en RUIMTE en VRIJHEID gaat voelen;

 • je weerstand los te laten en te leven vanuit LEERSTAND;

 • jouw SPARKLE te ontmoeten;

 • te ervaren dat je lichaam groeit in ENERGIE en steeds meer gaat stralen;

 • de wereld in jou en om jou heen NIEUWSGIERIG gaat zien;

 • je PASSIES vanuit FLOW te gaan LEVEN;

 • te ontdekken dat de SparkleFlow© in jou aanstekelijk werkt en bijdraagt aan een LIEFDEVOLLERE SAMENLEVING.

Dat is de KRACHT van SparkleFlow© .

 

VERANDERING begint bij  jezelf en je MAGISCHE REIS begint bij bij het zetten van de 1e STAP. 

 

Even op een rijtje:

Expressie van emoties

Diepgaande zelfreflectie

Ter bevordering van je gezondheid aandacht voor je lichaam

Integratie van mind, body en spirit

Verbinding met de natuur

Creatieve uitingen

Langdurige impact

De combinatie van verschillende soorten opdrachten bied jou de mogelijkheid om je op meerdere manieren te uiten in je emoties, die voortkomen uit je ervaringen, je pijn en trauma's. Het stelt je in staat om op een veilige, opbouwende en positieve manier je uit te drukken  in wat er in jou leeft en speelt. Je kunt je je fijner voelen bij creatieve uitingen zoals uitspattingen in beeld, in de muziek of tijdens dans.  Het kan ook zijn dat je meer verbonden voelt met  schrijven of meditatie. Hier kun je onderzoeken wat voor jou de passende uitlaatklep is. Een krachtig proces dat je tijdens deze reis verbindingen gaat ontdekken dat ze elkaar versterken. Samen sterk door krachtenbundeling.

Creatieve- en schrijfopdrachten nodigen je uit naar binnen te gaan en tot zelfreflectie. Het dwingt je om na te denken over je gevoelens, gedachten en ervaringen, waardoor je tot diepere inzichten komt om diepgaande zelfreflectie bevorderen, waardoor je je gedachten gedachten en gevoelens kan gaan verkennen en leert te begrijpen.


Meditatie biedt een rustige ruimte om innerlijke rust en zelfbewustzijn te ontwikkelen.

 

Combinatie van stilte en muziek die je naar binnen laten kijken en inzicht geven in je gevoelens.
 

Wandelingen in de natuur kunnen de geest tot rust brengen en de verbinding met de natuur versterken.

Actieve opdrachten en wandelingen dragen bij aan jouw fysieke gezondheid en helpen je in contact te komen met je lichaam. Dit bevordert je algehele welbevinden en verminderd stress.

De geïntegreerde aanpak richt zich op het evenwicht tussen je lichaam, je geest (ego) en je ziel (je hart). Op een holistische wijze help ik je genezingsproces op meerdere niveaus te begrijpen en te ervaren.

Wandelen in de natuur is een krachtige manier om je te verbinden met de natuurlijke wereld. Dit kan gevoelens van dankbaarheid, vrede, verbondenheid en verwondering opwekken, die bijdragen aan heling.

Creatieve opdrachten bieden de ruimte om je emoties op een non-verbale en intuitieve manier uit te drukken. Dit kan resulteren in diepgaande inzichten en heling op een diep emotioneel niveau.

De gevarieerde benadering van heling zorgt ervoor dat je diverse tools en technieken leert toe te passen die je in je dagelijks leven kunt blijven gebruiken. En doordat je de magie van verbinding hebt ontdekt, zal je innerlijke en buiten wereld nooit meer hetzelfde zijn.

Mijn diensten

bottom of page