top of page
Sterrencluster
Sterrencluster

Sparkle💖Magic© ceremonie 

De magische kracht van verbinding

Voor wie

Iedereen die via deze magische weg een diepere verbinding zoekt, contact wil maken met het ongeziene ter emotionele verwerking bij rouw, verdriet & ziekte.

Doel

Heling & verbinding door samen iets tastbaars te maken.

Mogelijkheden

Individueel, duo (partner/friend), kleine groepen (familie/ friends), aan huis.

HH13.png
handen vasthouden
Omhelzing

Welkom bij Soul💖Magic© ceremonie

Het één staat niet los van het ander, alles is in verbinding en hoe meer je dat beseft en inziet hoe meer je de magie hierin ontdekt. Heling vind plaats door verbinding & beweging. Verbinding met die jou dierbaar zijn of naast staan, wordt magisch door samen bezig te zijn met een liefdevolle ceremonie. Onder begeleiding van mij en de spirituele wereld gaan we iets tastbaars maken ter herinnering en nagedachtenis. De bijzondere ervaring maakt de connectie sterker dan ooit.  

 

Al mijn kennis & knowhow op het gebied van adem-, creatieve-, energetische & mindfullness therapie, meditatie en lichaamswerk heb ik op een stapel gegooid en zo is Soul💖Magic© ontstaan en de Sparkle©-methode is hierin verwerkt. Verbindingskracht in een ontspannende staat van zijn, in het hier en nu, waarin met mensen (en/of dier) & energie samenkomen. Terwijl je op een actieve mediatieve manier bezig bent, vind heling plaats, hoe mooi is dat!

Omdat je jezelf tijdens een sessie kwetsbaar opstelt, is  het fijn om in je eigen omgeving te zijn en dat maakt dat ik op locatie werk. Fijn thuis, in een vertrouwde omgeving.

Individueel
Dit kan alleen voor een eigen helend proces aan een project werken en hierin de verbinding opzoeken met de helende magie van verbinding, woorden, in stilte en met sound.

In groepsverband
Samen met een kleine groep de verbinding opzoeken met de helende magie van woorden, in stilte of met sound. 

De Soul💖Magic© ceremonie is bedoeld om samen met een dierbare die ziek is nog een mooi tastbare herinnering te maken of ter nagedachtenis aan iemand die er hier niet meer is. We maken er dan een mooie & ontroerende ochtend, middag of avond ceremonie van. 

Van te voren stem ik af op het doel van het samenzijn, waarna ik mij volledig richt op het proces. Het proces speelt een belangrijke rol in het geheel. Het samenzijn, de verbinding met een tastbare herinnering aan een mooie & ontroerende bijeenkomst met een lach en een traan ter bevordering van heling bij verlies, rouw en verdriet.

Liever een bijeenkomst zonder het maken van een tastbare herinnering? Neem dan een kijkje bij mijn Soul💖Magic©© ceremonie.

Wil je meer weten? Klik dan HIER of stuur mij een berichtje.

Handen omhoog houden
HH1 (4).png

De helende magie van verbinding dat je niet ziet

Pijn, verlies, rouw en verdriet hoef je niet alleen te doen. Je bent ook niet alleen. Fysiek misschien wel, spiritueel zijn we samen. Alleen doordat we zo in ons hoofd zitten, voel je het niet, merk je het niet op, mis je kleine mooie boodschappen. Samen gaan we naar de kracht van de verbinding met ons HART. Ons HART verbind ons met alles of de persoon nu fysiek bij je is of niet.

 

Samen gaan we er een bijzonder moment van maken, die geheel afgestemd op de situatie. Het is maatwerk en iedere nSpirit💖Art© ceremonie is uniek. Het raakt je diep in je HART, het raakt elkaar en laat je verbinding voelen die niet in woorden is uit te drukken. 

Vorming van de ster

Inhoud

Kennismaking & Intentie

external-file_edited.png

Ademwerk & Ontspanning

Turquoise hemel

InSpirit💖Art© ceremonie

M concepten.png

Dankbaarheid

Dankbaarheid

Afsluiting

Kennismaking & Intentie
Van te voren ben ik voorbereid op de situatie zodat ik de InSpirit💖Art© ceremonie op de persoonlijke wensen kan afstemmen.

Altijd een start met een warm welkom en een ontspannen kennismaking. 

Ademwerk & Ontspanning

We beginnen met ademwerk om je bewustzijn te vergroten en je in een staat van ontspanning te brengen en contact te maken met elkaar. Dit helpt om eventuele spanningen los te laten en je open te stellen voor de helende energie en de verbinding die gaat plaatsvinden.

InSpirit💖Art© ceremonie
De inhoud is persoonlijk, uniek en afgestemd op de situatie.

Dankbaarheid
Na de InSpirit💖Art© ceremonie vind een moment voor dankbaarheid plaats. Hier is er ook ruimte om iets te zeggen, in gedachte of in stilte. 

Afsluiting

We sluiten de bijeenkomst af met wat lekkers en kan er nagepraat worden en de ervaringen worden gedeeld.

Elke InSpirit💖Art© ceremonie is op maat gemaakt, uniek en afgestemd aan de persoonlijke behoefte of van de groepsintentie. Het is een holistische ervaring die de helende verbinding met elkaar verkent en een krachtig middel is om dieper contact te maken. Met jezelf, met elkaar en met de ongeziene wereld. Iedere ceremonie is anders.

Heb je een bijzondere gelegenheid die je graag onder begeleiding wil laten doen? Neem contact op voor meer informatie of boek direct een nSpirit💖Art© ceremonie.

✨SparkleArt©

bottom of page