top of page

Yes, Magenta Flow is in the Air!

Bijgewerkt op: 8 apr. 2023


I'm so exited and I just can't hide it

Na drie jaar is het dan zover, met 1 druk op de knop heb ik in liefde Magenta Flow de lucht in geschoten om haar licht te laten schijnen in de wereld om haar heen. Voor iedereen die liefde en licht nodig heeft om haar innerlijke sparkle (weer) te laten schijnen. Van nature heb ik al een uitstraling van een blij ei, alleen nu is het wel heel erg en straal ik verre van oor tot oor. Wat ben ik dankbaar en ook een beetje trots op mijzelf. "Een beetje?" zeggen ze om mij heen, "Je mag enorm trots zijn op jezelf, kijk waar je vandaan bent gekomen en waar je nu staat!". Jaja ik ben een beetje trots op mijzelf, ik was, ben en blijf bescheiden. Daarin zit nog altijd het verlegen meisje in mij, die zich nu na bijna 53 jaar in volle glorie laat zien om sparkles in de lucht te gooien. En ieder sparkle die ik te voorschijn mag toveren is er één!

Ik heb immers een taak gekregen, een levensmissie en dat is liefde en licht verspreiden met de talenten die ik heb gekregen. Creatief & kunstzinnig zijn in beeld, tekst en energie en nu heb ik het eindelijk door dat ze onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden om via die weg liefde en licht te verspreiden. Ik doe dat op drie manieren:

  1. Kunstzinnig in beeld met schilderprojecten op doek en hout Eigen werk, in opdracht en sindskort ook samen 1:1 tijdens schildergesprekken en middels creatieve therapie.

  2. Eigenzinnig met helende energie Door mijn bloed stroomt helend wit licht waardoor het magenta kleurt en als helende energie door mijn lijf heen stroomt naar mijn handen. Middels healing sessies, magnetiseren, holistische massage en energetische therapie geef ik het door.

  3. Creatief in tekst met gedichten en liedjes Verhalende teksten die ik met periodes als een waterval toegeworpen krijg. Dat gebeurt vooral vroeg in de nacht of vroeg in de ochtend. Dan komen de teksten in een vloeiende beweging naar beneden vallen.


ⓒ 💖 M69RTJE | 18-09-2022

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page