top of page

SNEAK PREVIEW

programma

M69RTJ3 logo klein

Nieuwe cursussen

 & workshops

Alweer een tijdje ben ik achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe online cursussen en workshops op het gebied van healing & (re)connecting soul-body-mind.  En ik kan je vertellen dat ik erg exited ben om die met jou te mogen delen! Hiervoor ben ik op zoek naar kandidaten die deze willen uitproberen en hun ervaring willen delen.
 

Het zijn programma's waarbij je investeert in jezelf en qua tijd. Dit betekent dat je ruimte vrijmaakt in je agenda om hieraan te werken. Iets veranderen kan alleen in beweging te komen. Door stappen te zetten kom je in actie en door in actie te komen, komen jouw dromen en doelen steeds dichterbij. Stap voor stap. Een mooie kans om te groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling voor een hele lage vergoeding. Een soort van sneak preview.

Samenwerken?

Lieve jij,

Voor een kleine bijdrage kun je meedoen aan een programma die ik hiervoor aanbied. Laat ik voorop stellen dat ze volwaardig en waardevol zijn. Jouw voordeel is dat je voor een hele lage vergoeding groeit in jouw persoonlijke ontwikkeling op het gebied van soul-body-mind healing & (re)connection.

 

Mijn vraag aan jou is om daarna jouw ervaring & feedback te delen. En jouw samenwerking word beloond! Indien je tenminste 1 SNEAK PREVIEW-programma hebt afgenomen, dan behoud je een korting van 11% op al mijn diensten en producten, mocht je daar in de toekomst gebruik van willen maken.

 

VERGOEDING
Ik vraag een kleine bijdrage van 11,00 per keer/ per week/ per maand. Dit is afhankelijk van het product en zal van te voren duidelijk aangeven wat de totale bijdrage zal zijn.

Bijvoorbeeld
Een cursus van 3 maanden is 3x 11 = 33 euro. Je kunt de cursus dan ook ineens betalen of in 3 termijnen van 11 euro. 

TIP |

Een liefdevol gebaar om een SNEAK PREVIEW-programma weg te geven. Zet dan in het bericht de voor-+ achternaam, emailadres en woonplaats voor wie het is en waarom je diegene dit graag wilt geven, zodat ik een passend programma kan aanbieden.

SNEAK PREVIEW-programma
cursussen/ workshops

Dankjewel voor je aanvraag!
bottom of page