top of page

Liefdesdossier: tweelingziel, magische liefde

"Vanaf de eerste blik weet je het...magische liefde."
Hereniging magische liefde tweelingziel
Hereniging tweelingziel

Je kijkt je tweelingziel diep in de ogen en je ziet de reflectie van je ziel. the missing part. Een gevoel van thuiskomen in pure magische liefde, echter is het gevoel gewoonweg niet in woorden uit te drukken. Je bent weer samen en dan begint de intense & vurige dans van aantrekken, afstoten, pieken, dalen, jagen en wegrennen. Een periode waarin ieder voor zich gaat werken aan stukken die nog geheeld mogen worden met als uiteindelijke doel samen te komen tot één om in een harmonieus geheel de rest van je leven door te dansen om de wereld van deze magische energie te voorzien.

"Van soulmates tot karmische partners en tweelingzielen, ze leren ons wat ons in relaties echt gelukkig maakt. De zoektocht naar de liefde is een reis naar onze tweelingziel en de ontdekking van ons ware zelf.

Zoals Kate Moss in haar boek "De Drie Grote Liefdes In Je Leven" mooi heeft beschreven, heb ik het genoegen gehad alle drie mogen ervaren. Altijd heb ik geweten dat er iets miste, liefde, echte liefde. Terugkijkend wist ik onbewust al dat ik mijn tweelingziel op een dag zou ontmoeten. Als tiener heb ik hem al gevisualiseerd en zag ik mijn toekomst met hem al voor me. Jaren gingen er voorbij. Een turbulente tijd waarin ik eerst relaties heb gehad met de eerste twee grote liefdes een soulmate en karmische partner, welke mij pittige levenslessen hebben gebracht. Regen, wind, mega obstakels, storm, toch trotseerde ik ze allemaal. Met mijn innerlijke krachtige vuur en veerkrachtigheid bewoog ik mij als een ware kameleon door het leven, waarin narcisme en eenzaamheid een grote rol speelden. Het was overleven in een wereld van lawaai en geweld, waarin ik mij zo niet thuis voelde. Werd geleefd, was verdoofd en heeft mij op een gegeven moment volledig lamgelegd waarna ik ben gevlucht. Weet nu ook dit alles nodig was voor ik mijn derde en allergrootste liefde kon en zou gaan ontmoeten. Toen ik begin 30 was heeft een paragnost mij verteld dat het rond mijn vijftigste zou gebeuren en ja spot on. Ik was 49 en de 50 stond al voor de deur. Het was september 2019 waarin ik mij heb geabonneerd op een datingapp. Ik swipte, swipte en swipte. Het was grappig, leuk en een spel. Werd er in eerste instantie niet koud of warm van en toch ging ik door. Het was alsof ik als een magneet werd aangetrokken. En bam, zag het totaal niet aankomen, there he was en mijn hart maakte een sprongetje, bij iedere foto die ik van hem zag en de bijbehorende profieltekst deed mij doen smelten. Met oud en nieuw dat jaar hebben we elkaar de liefde verklaard en voorbij de houten jas afgesproken. Nu ruim 3,5 jaar dansen we nog steeds samen. Het is een gepassioneerde en vurige dans met elkaar, waarbij slow dance over het algemeen de overhand heeft en dat is fijn. De vurige tango tussendoor houdt het spannend. Ook maakt mijn hart nog steeds dat sprongetje als hij mij via een aapje een beating heart stuurt. Ik zie het als een teken van een diepe connectie van onvoorwaardelijke liefde.


De fases die je doorloopt zijn niet altijd even makkelijk, but I can tell you, it's worth it! Iedere traan, de onderliggende stukken die omhoog komen zoals angst en onzekerheid, de diepe pijn als je elkaar even niet voelt of even niet begrijpt omdat je ego voor flinke opschudding zorgt en je volledig in de war kan brengen. Voorbij de angst kom je uiteindelijk je samen, echt samen waarbij de gedeelde zielen samensmelten tot één geheel. Dat gebeurt, it's meant to be. Wij zijn nog niet op dat punt beland, toch weten we dat het moment gaat komen, zodra alle pijnstukken zijn losgelaten. Het Universum weet wanneer, het staat in de sterren geschreven.


De ontmoeting heeft als uiteindelijke doel de magische liefde de wereld in te sturen. Dit verklaart dat er steeds meer tweelingzielen samen komen om de gescheiden zielen weer te herenigen. Deze hereniging brengt heling en helpt met liefde de overgang van de 3D naar 5D, een wereld waarin de ego naar de achtergrond is verdwenen en plaatsmaakt voor liefde & licht. Allemaal gaan we over in een hogere trilling, jij ook. Wil je meer weten over 5D en weten waarom 4D in dit proces is overgeslagen, dan kan ik je het boek "Ontwaken in 5D" van Maureen St. Germain aanraden om te lezen.

Mijn missie is om aan heling bij te dragen en dat doe ik door mijn liefdevolle helende licht te laten stralen. Dat licht dat altijd al in mij aanwezig is geweest is nu getransformeerd naar magisch helend licht en zijn de stralen intenser dan ooit. Voor ieder die ik mag helpen met emotionele vs. fysieke pijnstukken, uitdagingen tijdens zielsverwantschap en karmische relaties, depressie, ptss, rouwprocessen bij verlies in leven en bij overlijden ben ik dankbaar. Ik ben er voor jou!


Namasté.

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page