top of page
Sterrencluster
Sterrencluster

Maartje ten Bruggencate

Miss Sparkle

Geboortedatum

26-10-1969

Sterrenbeeld

Schorpioen

PhotoSessions-338945-dsc_6336_edited.jpg
_-31 6 40838072_ 20170817_092150.jpg

Over mij

In mijn atelier ben ik graag creatief met de HELENDE MAGIE van verf, woorden en/ of sound. Mijn SACRED PLACE waar ik zo blij mee ben. Meegaan in de FLOW en met open armen laten stromen wat er zich die dag aandienen zal, hoe klein of groot ook. Als een klein meisje dans ik dan in de rondte als er zich weer iets magisch heeft plaatsgevonden. Dan ben ik helemaal in mijn element én dat zie je. De SPARKLE in mijn ogen verblinden je zicht en je voelt de liefdevolle energie om je heen. Ik weet dat die kracht soms overweldigend kan zijn, soms gaan mijn mobiel, laptop of lampen gek doen en gebeuren dingen dat je denkt: "Hoe dan?!" En met een BIG SMILE ga ik vervolgens weer verder. Als ik wegga dan dim ik mijn licht, soms vergeet ik dat in mijn enthousiasme en dan lach ik altijd in mijzelf als er dan iets geks gebeurd. Het zijn altijd bijzondere of leuke dingen en geniet dan stilletjes van mijn binnenpretje, hihi.

Buiten in de natuur is ook mijn thuis. De verbinding met de aarde, het groen, de dansende wolken in de lucht. Het maakt dat je kunt ademen en geeft gevoel van vrijheid. Contact met de zon en de maan heb ik ook nodig en kan dan in het licht verdrinken. Zondag en maandag zijn dan ook mijn dagen, die ik over het algemeen voor mijzelf hou. Je bent heel bijzonder als ik dan met je afspreek. SACRED TIME zeg maar.

Ben gek op poezenkinderen en mag ze graag op doek zetten (zie foto links). Ik heb ze rijkelijk in mijn leven mogen hebben. Ben peettante van 2 poezendames. Op dit moment heb ik ze niet, ze komen vanzelf wel aanwandelen. Zo gaat dat met deze zachte haarballen waar je zo aan kunt plukken en ze dan heerlijk gaan spinnen. Rustgevende wezentjes met een eigen willetje en vol onvoorwaardelijke liefde waar we heel veel van kunnen leren. 

Daarnaast ga ik graag op pad om mensen te helpen om hen te verbinden met de helende magie &  energie van verf, woorden, sound of contact. Dit kan voor een eigen helend proces zijn of gezamenlijk om warmte, liefde & licht te delen bij pijn, rouw, verlies en verdriet. Samen met mijn tools mooie memorabele momenten creëren, zo dankbaar om te doen.

Wil je meer over mij weten? Ga dan naar mijn TIKSELS.

Reaching Out aan de Zon
IMG_3900g.jpg

In cijfers & letters

Meisje, 54, schorpioen, amsterdam, 1969, direct, betrouwbaar, levensgenieter, prettig gestoord, lachebek, mediteren, discreet, lezen, stoer, leergierig, crackers met pindakaas, konijntje, typmiep, levensgenieter, 5, vleugje sexy, lachebek, poezedame, oliebollen, gek wijf, bass, mindfulness, nivea, meestergetallen 693, natuur, rituals, lief, stoer, kamille thee, klassiek, rituals, vuur, keybord, 11, muzikaal, fladdertje, creatief, bubbel, mandoline, lichtbrenger, zwart, kunstzinnig, boxing, knuffelkous, birkenstocks, lange mouw, maf, pink, roze wolk, mysterieus, heks, intuïtief, oktober, 7, zwaaien met kwasten, zeeblauw, functioneel, mediumschap, 26, retraite, blote voetjes, nu, goud, hsp3is, lente, koffie, blij ei, 2, zee, feel trance, zondagskindje, biken, eigenzinnig, maandag, anders,vroege ochtend, stilte, red light, techno, sterrenhemel, vlindertjezonnetje, maan, kraai, kaars, pippi langkouskoolhybrievlinder, spin, broek, casual, zwart, krachtig, gevoelsmens, yoga, wandelen, kliederen met verf, pink, rechtshandig, spiritueel, klein, kuif, sparkle, magenta, klusser, lucifer, charmed, Bourgondiër, vega, flexi vegan, dieren, healer, magical hands, open minded, respect, stilte, dancing queen, 8, maandag, geluksvogeltje, live artista in liefde, licht & vrijheid...

 


 

Liefs, (M)aartje
Vrouw met een boek

Verslonden boeken

De laatste paar jaren heb ik vele boeken verslonden......

Het Presence Proces, Verhoog je Trillingfrequentie, The Secret, De Sprookjes Van De Dood, Liefdesbang, The Artistic Way, De Kracht van het Nu, Tweelingzielen, Twee Gezichten, De Drie Grote Liefdes in je Leven, Gids voor Paranomale Gaven, Becoming Supernational, Soul Retrieval, Leven in 5D, Chakra Yoga, Handboek Chakra Psychologie, Ontwaken in 5D, Energiekoorden, De Nacht van de Ziel, Gids voor Spiritueel Ontwaken, I AM, EMDR, Gaslight Effect, Leven met de Wind Mee, Liefdeskunst, Narcistisch Misbruik in de Liefde, Over Liefde & Loslaten, Stop met Pleasen, Ut het Web, Verlangen naar Verbinding, Verslaafd aan liefde, Voorbij het Narcisme, Bevrijd door de Liefde, De Akasha Kronieken, Durf te Dromen, Hoogsensitieve Personen, Laat Los, Mind Body Spirit, Narcisme in Relaties, Reis van de Ziel, Soulmates, Vrij, Soul Body Fusion, Het innerlijke Kind in je Relatie, Focussen, De Innerlijke Criticus Ontmaskerd, Corona-injecties vanuit Spiritueel Gezichtspunt, De Rijkdom van Rituelen, De Holistische Reis, Thuis bij Jezelf, Photographic Memory, Instant Healing, Weg van de Pijn, Tao van het Mediumschap, Hemeltaal, Learning to Silence the Mind, Traumasporen, Leven met hooggevoeligheid, Omringt door Idioten, Hooggevoeligheid als Kracht, Omrinkt door Psychopaten, De Hoeders van de Aarde, To Become Yourself, Het Hoogsensitieve Brein, You Are What You Think, Tarot. Drie Akkoorden en de Waarheid, Happiness is the Way, Het Leven waarvoor je Geboren bent, Spiegelwerk, De Diamant in Jezelft, Fluister het maar in mijn Oor, Houd afstand,Raak mij Niet Aan, Tekens van het Universum, Transparency, Frequency, The Automatic Riting Experience, The Energy Codes, Manifesteren kun je Leren, Een nieuwe Aarde, Herinneren Wie Je Bent, Het Verlichte Brein, Lichtwerker Relaties, Lichtwerkr, De Sjamanistische weg van Verlichting, Uit Liefde voor Jezelf, De weg van het Luisteren, Het Zesde Zintuig, Afdalen in je Ziel, De Vierde Demensie, Master Your Mindset, Bevrijd Jezelf van Angsten en Oude Gewoonten, Tarot: Self Analysis & Counseling, Ongetemd Leven, Man's Search for Meaning, Leer voelen wat je wilt Voelen, Angst, Durf te Leiden, De Meeste Mensen Deugen, Geluk Zonder Voorwaarden, Leef!, Stop Liefdesverdriet, Liefdesroep, Geluk is D.O.M., It's Never To Late To Begin Again, Focus, Human Design, De Fontijn 1 (vind je plek), De Fontijn 2 (maak wijze keuzes), ... zal vast nog wat boeken vergeten zijn....

PhotoSessions-338945-dsc_6367-bewerkt_edited.jpg

Achtergrond

SOUL BODY MIND

ADEMWERK
Adem Therapie

Trauma Release Breathwork (TRB©)
Fundamental Course | Wim Hofman Method® 

MINDWERK
Acceptance & Commitment Therapy (ACT)
Burn-out | Depressie | Stress | Rouw Counseling, Allround Coach
Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT)

CREATIEF WERK
Creatieve Therapie
Kleuren Therapie

Kunstzinnige Therapie

LICHAAMSWERK
Holistische & Sport Massage
Workshop Liefdevol aanraken hoofd-/ nek-/ schouder-/ rug gebied 
Medical Fitness / Personal Trainer/ Fysiotherapie (1 jaar)

Les Mills®: Attack/ Balance/ Combat/ Jam/ GRITT/ Pump/ S'hbam/ Step/ Vive
Club Joy©: Battle/ Dance/ Power/ Step/ Yoga/ Vital
Meditation & Yoga Teacher
Body Remembers Trauma Therapie (BRTT©)
Trauma Release Exercises (TRE®)

Energetische Therapie | modules:

chakra healing, healing met reiki, magnetiseren, klankschalen
Persoonlijke Ontwikkeling & Mediumschap
Mediumschap Gevorderd

Communiceren met Dieren
Cursus Shamanistic Trance Healing
Cursus Orakel Cards in het klooster
Retreat Mediumschap in het klooster 
Soul Body Fusion® 
Soul Based Business
MERKABA Healing 1
Sjamanisme & Reconnection
Reiki 1

Kleurenpallet

Magenta

10_edited.png

Groenblauw/ turquoise

Landschap van de Dode Zee

Zwart

Zwarte lucht

Goud vs. Zilver

volle maan
zonsopkomst

Magenta

De kleur die als een liefdevolle draad door mijn leven danst en waarmee ik mij altijd verbonden mee heb gevoeld. Het voelt als een krachtige energie dat door mijn aderen heen stroomt. Mijn bloed kleurt magenta in plaats van rood. Het vuriger rood is bij mij aangevuld met licht die zacht kleurt en maakt dat de liefdevolle magenta in volle glorie door mijn lijf heen giert. Magenta wordt gezien als creatief, onafhankelijk, origineel. Het is het symbool van spiritualiteit, zo vreemd ook niet dat ik er altijd wat mee heb gehad. 

Groenblauw/ turquoise

De kleur van de zee, het water dat altijd danst, ze ligt nooit volledig stil, er is altijd beweging al zie je het niet. Er kan zich zoveel onder het water afspelen. Als het water vredig en kalm is voelt ze zacht alsof ze je omarmt. Als ik mij wat onrustig voel dan ga ik naar haar toe en laat dan alles om mij heen verdwijnen en voel de kalmte terugkeren. Ze doet iets met me. Ze fluistert zachtjes. Ze kan ook zo ruw en hard zijn, dan voelt ze kil en koud. Toch zitten hier verborgen boodschappen. Ze is je spiegel, net zoals je de weerspiegeling ziet van de zon op het water. De zee is het leven, net als de aarde, lucht en vuur. Ontastbaar, onvoorspelbaar en je raakt nooit uitgekeken, ze is altijd anders en heeft je altijd iets te zeggen. Ik heb altijd mij verbonden gevoeld met de zee, toch ben ik er tot 3,5 jaar geleden er jaren niet geweest. Het moment dat ik haar weer zag, het strand op wandelde was het net alsof ik thuiskwam. Wat had ik haar gemist.

Zwart
Zwart is de kleur die ik graag draag. Het is de kleur van elegantie, vastberadenheid, creativiteit en kracht. Innerlijke kracht heb ik altijd al gevoeld en wanneer het echt nodig was, liet zij zich zien. Creatief ben ik in het breedste zin van het woord. Het staat voor mij ook voor de nacht, de stilte waarin ik mij graag begeef. Je volledig terugtrekken en luisteren naar wat zich in alle hectiek en drukte zich niet laat zien. Het is dan ook een mysterieuze kleur, dat past mij als een jas. Hoe graag ik mijn licht graag mag laten schijnen, is ook het donker nodig, net als Ying en Yang, kunnen ze niet zonder elkaar. Er is niet alleen maar licht of donker, ze zijn er allebei.

Goud vs. Zilver

Goud, de kleur van de Zon en Zilver de kleur van de Maan, Ying vs. Yang. De ene moment meer Goud, het ander moment meer Zilver of ik combineer ze in mijn schilderwerk. Goud is altijd op een verfijnde manier in mijn leven aanwezig geweest. Hoe donker ook, altijd zag ik de sparkle, het licht, het zonnetje, het vrouwelijke in mij. Het innerlijk weten dat achter de donkere wolken, zij weer gaat stralen en dat geeft vertrouwen. Goud is een krachtig licht en daarentegen is zilver de spiegel van je ziel, het metaal van het maanlicht, waarbij ik in het donker, wanneer iedereen slaapt, de confrontatie met de mysterie van de ongeziene wereld aan ga binnen het mediumschap, terug naar het mysterieuze zwart.

Maartje ten Bruggencate

Levenslessen

SOUL
HSP'er 
Van lichtdrager naar lichtwerker | contact met het Universum
Tweelingziel/zielsmaatje/ zielsverwantschap
Verlies mens & dier in leven en dood
Scheiding

 

BODY

Lage rug | hernia's (3)/ osteoporose

Chronische cluster hoofdpijn/ migraine muts

Miskraam (Sam)Nek | whiplash

 

MIND

Burn-outDepressie

Eetstoornis | boulimiaSportstoornis | bigorexia

Complexe PTSS | narcisme: mentale & fysieke mishandeling 

Vanuit mijn hart geschreven tiksels...

gedichten, verhalen, nieuwtjes & songteksten

bottom of page