top of page
roze wolken

Welkom bij InSpirit💖Art© healing

Het één staat niet los van het ander, alles is in verbinding en hoe meer je dat beseft en inziet, hoe meer je de magie hierin ontdekt. Heling vind plaats door beweging & (her)verbinding. De energetische connectie met die jou dierbaar is wordt met een tastbaar kunstwerk een magische connectie. Onder begeleiding van mij en mijn team in de spirituele wereld een eerbetoon ter herinnering en nagedachtenis van degene die jouw lief is. Liefde is immers oneindig en dichterbij dan je wellicht kunt voorstellen.

Al mijn kennis & knowhow op het gebied van healing bij stress, rouw en verdriet, adem-, creatieve-, energetische & mindfullness therapie, lichaamswerk, meditatie en mediumschap heb ik op een stapel gegooid en zo is ook InSpirit💖Art©  ontstaan. Verbindingskracht met mijn team in de ongeziene wereld, in een ontspannende staat van zijn, in het hier en nu, waarin ik het voorrecht heb de energie van  mens/ dier te vangen om vervolgens in beeld en tekst te vertalen.

Sterrencluster
Sterrencluster
M concepten.png

InSpirit💖Art© healing

De magische kracht van het ongeziene in beeld

Voor wie

  • Voor als je graag een magisch kunstwerk wil laten maken van een overleden dierbare (ook miskraam). Ik schilder intuitieve surrealistisch werken van mens en dier terwijl ik contact maak met de ongeziene wereld. Met of zonder as verwerking.

  • Voor als je alleen, samen of in een kleine groep een tastbare herinnering wil maken over een dierbare en de magie van onvoorwaardelijke liefde wilt ervaren.

Doel

  • Verwerking bij rouw, verlies & verdriet

  • Heling & verbinding

  • Tastbare herinnering

Mogelijkheden

Op hout, op doek, gips, op een voorwerp, anders in overleg.

roze wolken

InSpirit💖Art© kunstwerk

Je kunt kiezen voor een persoonlijk kunstwerk die je door mij laat maken, met of zonder as verwerking.

Nadat het kunstwerk af is, kan ik in overleg het werk persoonlijk afleveren en er een Heart💖Healing© ceremonie aan toevoegen, waarin je leert om even contact te maken met jouw dierbare, hoe bijzonder is dat! Iedere keer als het je even moeilijk hebt of even degene bij jou wilt voelen, kun je deze ceremonie zelf wanneer je maar wilt herhalen. Alleen of samen. Echt alleen ben je niet, de spirituele wereld is altijd bij je.

SpiritualMemory.png
36.png

De helende magie van verbinding dat je niet ziet

Pijn, rouw en intens verdriet bij verlies hoef je niet alleen te doen. Je bent ook niet alleen. Fysiek misschien wel, spiritueel zijn we connected en blijf de verbinding met je dierbare. Alleen in een pijnlijke periode, een tijd van ongeloof, onmacht en gemis zijn we geneigd om (nog) meer hoofd te gaan zitten. We willen eigenlijk het liefste wegkruipen en de gevoelens wegstoppen om ze maar niet te voelen. Dan voel je de verbinding met je dierbare ook niet, je merkt tekens niet op en mis je kleine mooie boodschappen die je gegeven zijn. Dee kracht van heling ligt in de verbinding met ons HART en je allerliefste persoon of huisdier, ook al is zijn ze niet meer hier.

Ieder InSpirit💖Art© kunstwerk is uniek en maatwerk. Een onbetaalbare herinnering, met of zonder as verwerking. Het is een tastbaar werk met een holistische ervaring dat bijdraagt aan heling en is een krachtig middel om dieper contact te maken met jezelf, met elkaar en de ongeziene wereld. Het is mijn intentie om de onvoorwaardelijke liefde uit de ongeziene wereld in het werk te stoppen en dat je de  liefdevolle verbinding mag ervaren en dat gaat omarmen. Het is zo iets magisch dat niet in woorden is uit te drukken. Deze magie heb ik persoonlijk ook mogen ervaren en gun dat ieder ander. Het verzacht, maakt het dragelijker en draagt bij aan heling.

 

Je kan het werk neerzetten of ophangen en dan is je dierbare bij je. Je kunt het een permanente plek geven of bij moeilijke momenten neerzetten wanneer je het even nodig hebt en daar eventueel een mooie healing ceremonie bij houden. Indien gewenst kan ik hier ook bij helpen.  

Vorming van de ster
roze wolken

ROADMAP | InSpirit💖Art© kunstwerk

Kennismaking & Intentie

external-file_edited.png

Voorwerk & vragenlijst

Turquoise hemel

InSpirit💖Art© kunstwerk

M concepten.png

Aflevering

dankbaarheid

Dankbaarheid

Kennismaking & Intentie
Van te voren maken we een afspraak, afhankelijk van de afstand kan dit persoonlijk of online via beeld. Dan kunnen we even kennismaken en dan heb een idee wie het kunstwerk gaat maken. Belangrijk is dat er een klik is en dat het goed voelt. De verbinding begint namelijk al bij dit gesprek.

 

Voorwerk & vragenlijst

Voelt het goed, dan gaan we verder en haak ik in op de ingevulde vragenlijst, die ik vooraf heb toegestuurd ter voorbereiding op het gesprek.

Bij akkoord ga ik met de verkregen informatie en beeldmateriaal aan de slag.

InSpirit💖Art© kunstwerk
De inhoud is persoonlijk, uniek en afgestemd.

Het maken van een dergelijk kunstwerk kan 3-6 maanden in beslag nemen, soms ook langer. Het is afhankelijk van de grootte, de wensen in complexiteit en het Universum geeft mij aan wanneer ik er aan mag werken. Het kan ook zo zijn dat ik zo in de flow zit en dan kan het  zelfs korter zijn.

Aflevering
Als het kunstwerk zo goed als klaar is, neem ik contact op om een afspraak te maken om het werk af te leveren.

 

Afhankelijk van wat van te voren is afgesproken, zal het kunstwerk persoonlijk worden afgeleverd of worden verstuurd.

Dankbaarheid

Uiting tot dankbaarheid voor het contact dat er via is geweest en wat er via mijn handen in beeld is gebracht, dankbaarheid voor wat zich verder heeft mogen ontvouwen.

Elk InSpirit💖Art© kunstwerk is op maat gemaakt en afgestemd aan de persoonlijke behoefte. Het is een tastbaar werk met een holistische ervaring dat helend werkt en een krachtig middel is om dieper contact te maken. Met jezelf, met elkaar en met de ongeziene wereld. Zoals je wellicht begrijpt is iedere werk uniek en kan ook niet worden geretourneerd. Een  InSpirit💖Art© kunstwerk is verkrijgbaar vanaf 369 euro.

 

Voel je een SPARKLE of maakt je HART een SPRONGETJE bij het lezen van bovenstaande informatie? Dan ben je hier niet bij toeval en kan het zo zijn dat je wellicht een mooie opdracht in het verschiet hebt.

Neem dan vrijblijven contact op voor meer informatie.

2013 lost_edited_edited.jpg
2019 break out.jpg
20220519_140505.jpg
roze wolken

InSpirit💖Art© ceremoniële workshop

Onder begeleiding van mij, alleen, met iemand samen of een kleine groep  zelf een tastbare herinnering maken ter nagedachtenis van een dierbarre maken? Dat kan ook met een InSpirit💖Art© ceremonie.  

 

We maken er dan een mooie & ontroerende ochtend, middag of avond ceremonie van. 

Van te voren stem ik af op het doel van het samenzijn, waarna ik mij volledig richt op het proces. Het proces speelt een belangrijke rol in het geheel. Het samenzijn, de verbinding met een tastbare herinnering aan een mooie & ontroerende bijeenkomst met een lach en een traan ter bevordering van heling bij verlies, rouw en verdriet.

Een InSpirit💖Art© ceremonie kan alleen, samen of in een klein groepsverband.


Individueel
Dit kan alleen voor een eigen helend proces en hierin de verbinding opzoeken met de helende magie van verbinding, woorden, in stilte en met sound.

Samen/ groepsverband
Samen met een kleine groep de verbinding opzoeken met de helende magie van woorden, in stilte of met sound. 

 

In overleg vind er wel of geen as verwerking plaats. Dit wordt van te voren duidelijk afgesproken.

Liever een bijeenkomst zonder het maken van een tastbare herinnering? Dat kan met een Heart💖Healing© ceremonie.

Wil je meer weten? Stuur mij een berichtje.

De helende magie van verbinding dat je niet ziet

Pijn, verlies, rouw en verdriet hoef je niet alleen te doen. Je bent ook niet alleen. Fysiek misschien wel, spiritueel zijn we samen. Alleen doordat we zo in ons hoofd zitten, voel je het niet, merk je het niet op, mis je kleine mooie boodschappen. Samen gaan we naar de kracht van de verbinding met ons HART. Ons HART verbind ons met alles of de persoon nu fysiek bij je is of niet.

 

Samen gaan we er een bijzonder moment van maken, die geheel afgestemd op de situatie. Het is maatwerk en iedere nSpirit💖Art© ceremonie is uniek. Het raakt je diep in je HART, het raakt elkaar en laat je verbinding voelen die niet in woorden is uit te drukken. 

Vorming van de ster

ROADMAP | InSpirit💖Art© ceremoniële workshop

Kennismaking & Intentie

external-file_edited.png

Ademwerk & Ontspanning

Turquoise hemel

InSpirit💖Art© ceremonie

M concepten.png

Dankbaarheid

dankbaarheid

Afsluiting

Kennismaking & Intentie
Van te voren ben ik voorbereid op de situatie zodat ik de ceremonie op de persoonlijke wensen kan afstemmen.

Altijd een start met een warm welkom en een ontspannen kennismaking. 


In plannen bij voorkeur in de avond.

Ademwerk & Ontspanning

We beginnen met ademwerk om je bewustzijn te vergroten en je in een staat van ontspanning te brengen en contact te maken met elkaar. Dit helpt om eventuele spanningen los te laten en je open te stellen voor de helende energie en de verbinding die gaat plaatsvinden.

Liefdevolle verbindende ceremoniële workshop
De unieke inhoud is persoonlijk besproken en afgestemd op de situatie.

38.png

Dankbaarheid
Na de ceremoniële workshop vind een moment voor dankbaarheid plaats. Hier is er ook ruimte om iets te zeggen, in gedachte of in stilte. 

Afsluiting

We sluiten de bijeenkomst liefdevol af en kan er nagepraat worden en de ervaringen worden gedeeld.

Elke InSpirit💖Art© ceremonie is uniek en afgestemd in persoonlijke behoeften of van de groepsintentie. Het is een holistische ervaring die de helende verbinding met elkaar verkent en een krachtig middel is om dieper contact te maken. Met jezelf, met elkaar en met de ongeziene wereld.

Heb je een bijzondere gelegenheid die je graag onder begeleiding wil laten doen? Neem contact op voor meer informatie of boek direct een InSpirit💖Art© ceremonie

InSpirit💖Art© diensten

bottom of page