top of page

Yes, we gaan samen de wereld kleuren!

Bijgewerkt op: 2 dec. 2023


Ik zag de ziel in zijn ogen en hij liet mij onvoorwaardelijke liefde zien en onze missie, om samen de wereld te gaan kleuren..

Het plan was een portret maken van Rembrandt. Samen met Dali mijn kunstzinnige voorbeelden. Zo ook de helden van mijn vader (2017 rip), authentiek kunstenaar & restaurateur van klassieke olieschilderijen. Echter gebeurde er iets in mij waardoor ik niet alleen zag, maar ook wist hoe mijn toekomst eruit zou gaan zien.


Eerder had ik al een schets, de basis, de 1e laag basiskleuren van het portret op het doek gezet en toen was hier al een 2D-versie van Rembrandt zichtbaar. Die dag was het tijd voor de ogen; het hart van de painting. Ook had ik zin in begeleidende muziek. Het ene moment ben ik in stilte en het andere moment zet ik graag mijn koptelefoon op en speel ik via Spotify© 1 van mijn favoriete speellijsten af. Dit keer ging ik voor Trance, alleen kon dat net zo goed klassiek of harde techno zijn, gezien mijn brede muzieksmaak. Ik was in mijn element en begon de ogen in te kleuren. Terwijl ik dat deed voelde ik wat ik al eerder had ervaren en liet het toe. Het was inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik spiritueel contact had met mijn vader en dat we samen bezig zijn geweest. Ik ben dan wel aanwezig, alleen dan voel ik dat ik lichtelijk gestuurd wordt. Als ik naar rechts wilde dan gaat de penseel naar links of andersom. Ik kan dan doen wat ik wil, mijn penseel gaat de weg die hij op wil. Al snel zag ik dat de ogen veranderden in die van mijn vader. Na een paar pogingen toch mijn zin door te drukken, voelde ik dat het niet ging werken en heb het maar laten gebeuren.


Wat ik echter niet heb zien aankomen is dat ik zo vanuit het niets via zijn ogen zo zijn ziel in keek en mijn hart maakte een sprongetje. Dat was op het moment dat Circus van Tiesto in mijn oren klonk, ik vergeet dat nooit meer. Het was een niet in woorden uit te drukken magisch moment. Een herinnering die ik nog steeds intens voel en nog altijd raakt, zo bijzonder was het en is het voor mij nog steeds. Wat je dan voelt is met geen pen te beschrijven. Ik ken dat gevoel die ik heb mogen ervaren bij mijn zielsverwant poes Boefie (2012 rip) en bij mijn tweelingziel vanaf 2019. Het doet je beseffen dat het daarom gaat, liefde. Universele onvoorwaardelijke liefde voor alles om je heen en in jou, zelfliefde. Die liefde heb ik ook voor mijzelf mogen ontdekken en deze momenten hebben daar een grote rol in gespeeld.


Deze ervaring is echt ook zo bijzonder. Het is de magie waarvoor ik zo dankbaar ben, dat dat mij gegeven is. Toen ik bepakt en bezakt met een volgeladen auto naar Zandvoort ben gereden en ik kort daarna het strand op liep, had ik ook met hem contact en toen wist ik dat we samen de wereld zouden gaan kleuren, mijn helder weten. Alleen dat zielscontact veranderde alles. Ik zag het nu ook echt voor me. Je begrijpt het, Rembrandt heeft plaats gemaakt voor een portret van mijn vader.


Sindsdien hebben er zich vele bijzondere taferelen plaatsgevonden, zo ook met een spirit vlindertje en wilde van de opnames een speciale herinnering maken.  Tijdens het editen en bekijken van de gemaakte opnames, kwam ik nog een andere verrassing tegen. Het vond plaats op hetzelfde schilderij van mijn vader, die op de achtergrond stond, alwaar het vlindertje rond dwarrelde. Het mooie is dat het vlindertje mijn oma is en de moeder van mijn vader. Ik ga het niet verklappen, bekijk het filmpje maar, waar ik overigens stiekem een beetje trots op ben. Nog iedere keer als ik het zie, tears in my eyes. De Tiksel over het vlindertje bezoek en de opnames, vind je HIER. Zou het leuk vinden als je het hele filmpje bekijkt, wil je het gedeelte zien van het schilderij, spoel dan verder naar 2:00 min.


​Deze ervaring heeft voor mij zo helend gewerkt en sindsdien zie ik de wereld weer vanuit een ander daglicht. Op dat moment wist ik dat ik deze magie wilde delen en begreep dat dit "the part of the plan" was en dat ik daarom mijn creatieve & kunstzinnige talent heb gekregen. Kort daarna ben ik de opleiding Persoonlijke Ontwikkeling & Mediumschap gaan volgen met als doel dit ook voor een ander te mogen doen. Er volgende nog veel cursussen en workshops op het gebied van healing & mediumschap. Ik wilde er alles over weten. Mijn hemel, wat heb ik veel boeken verslonden en de informatie opgezogen. Wat ik voelde bleef en al het andere liet ik los. En ondertussen alle puzzelstukjes een plek geven tot uiteindelijk de puzzel klaar was. Het was een grote en pittige klus kan ik je wel zeggen. Ik wist dat ik healing zou gaan combineren met het creatieve en het kunstzinnige in mij, alleen de vraag was hoe en ook wilde ik het alleen doen en toch samen. Voel je de bui al hangen? Ja, samen met mijn vader, aangevuld met ons ons team in de ongeziene wereld met als doel heling brengen door (her)verbinding in onvoorwaardelijke liefde. Dat was en is nog steeds mijn voorwaarde en ineens B.A.M.InSpiritArt kunstzinnige ceremonies in loving memories

InSpirit💖Art©| healing kunstwerken & ceremoniesEn zo is InSpirit💖Art© geboren, waarbij je door mij een een magisch kunstwerk van jouw overleden dierbare (ook miskraam) kan laten maken. Ik maak intuitieve surrealistische portretten/ kunstwerken van mens en dier terwijl ik contact maak met mijn vader en team in de ongeziene wereld. Met of zonder as verwerking. Daarnaast kun je mij inzetten voor healing ceremonies waarbij je alleen, samen of in een kleine groep zelf een magisch kunstwerk gaat maken ter herinnering van jouw dierbare. En dat doen we in een ceremoniële setting, waarin we er een bijzondere en onvergetelijk samenzijn van maken waarbij de (her)verbinding in onvoorwaardelijke liefde centraal staat. Liefde tussen elkaar en dierbare die er fysiek niet meer is met als doel heling bij verlies, rouw & verdriet. Je kunt bij mij ook terecht voor een ceremonie zonder het vervaardigen van een kunstwerk en ook dan zal het een magisch samenzijn zijn. Mijn team staat klaar om voor jou aan de slag te gaan en heb er zo'n zin in om weer samen de wereld te gaan kleuren. Meer info? Klik dan op onderstaande knop.


Dankjewel voor je tijd, namasté.

Liefs, Maartje
ⓒ 💖 M69RTJ3 | Maartje ten Bruggencate |Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page