top of page

PAINTING | Ain't No Angel.

AINT NO ANGEL. | 160x100x3D | acryl/ oil on canvas
© M69RTJ3

Yes, ze is klaar! Ik wilde dat graag jullie delen, wel zonder bijbehorende tekst, die was er nog niet. De tekst kwam maar niet en besloot om ieder geval de painting alvast te laten zien. Echter, toen ik een foto had gemaakt en ik deze wilde uploaden, kreeg ik spontaan de tekst door en heb deze direct opgeschreven. Het regent teksten momenteel overigens, mijn hemel! Sinds gisteravond is het feest en ging nog in de nacht even door. Op een gegeven moment heb ik, wat ik doorkreeg, maar met voicerecorder opgenomen. Alleen zag ik deze niet aankomen vandaag. De dichtende teksten van gisteren waren uitsluitend in het Nederlands en deze kwam meteen in het Engels binnen, zoals ik dat voor ogen had. Ben dan ook weer zo dankbaar.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page