top of page
Maagklachten

HEALING e-course

Her-verbinding geest-HART-lichaam

Uit je Pijn, in je HART

Bevrijd jezelf van chronische emotionele & fysieke pijn, herontdek de verbinding met de sprankeling in je hart, voel de liefde en leef.

Pijn kan je hele leven beheersen of het nu gaat om chronische emotionele pijn of fysieke pijn waar je maar niet van afkomt. Ze nemen de regie van je over, vragen alle aandacht, nemen je tijd in beslag en spelen maar al te graag de hoofdrol.Het wordt extra ingewikkeld als een fysieke pijn jou ook nog eens emotionele pijn brengt of andersom. Het is heel begrijpelijk dat je op een gegeven moment de verbinding met je hart en je lijf niet zo goed meer voelt, je het liefste wilt verstoppen en dat je het niet zo goed meer weet. Dit leertraject gaat jouw letterlijk en figuurlijk in beweging zetten om die verbinding weer terug te vinden en de relatie met jouw pijn gaat herontdekken. En misschien vind je wel een doel uit je pijn, zoals ik dat uit mijn emotionele én fysieke pijnen heb gevonden. En weet, je bent niet alleen!
 

Wat ga je leren?

.
.

Je bent niet alleen

Kracht van verbinding

Wat ga je doen?

.
.
.
Wat ga je doen

"Van verandering naar transformatie"

Wat krijg je?

.
.

Jij bent je pijn niet.

Vrouw die in het veld

Geen beschikbare programma's

BINNENKORT BESCHIKBAAR!

Wil je je nu al opgeven? Dat kan! En de 1e 26 deelnemers krijgen ook nog een verrassing .

Laat pijn uit het verleden wegspoelen als voetstappen op het strand.

― Tao Meng

Vraag & Antwoord

WAT IS EEN ONLINE LEERTRAJCET

Een online leertraject is een leermethode die je vanuit huis of waar je ook maar bent kunt volgen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Het bestaat uit praktijkgerichte  ver-nieuw(d)e kennis, vaardigheden, oefeningen  zelfstudie- en toepassingsopdrachten. Je gaat over een langere periode actief aan de slag om het geleerde je eigen te maken. De leeractiviteiten zijn verspreid over een periode van 3 maanden, 6 maanden of zelfs per jaartraject.

 

Je kunt de training volgen via desktop, laptop, tablet of mobiel. Voor tikwerk is het wel fijn om vanuit een desktop, laptop of tablet met toetsenbord te werken. 
 

WAAROM ONLINE

Het volgen van een online studie heeft veel voordelen. Je bent niet meer gebonden aan tijd en locatie en bied daardoor veel vrijheid. Mocht het zo zijn dat je daarnaast nog extra ondersteuning nodig hebt met extra coaching sessies, maak dat dan aan mij kenbaar. 

IS ER VOORKENNIS NODIG

Voor dit leertraject is geen voorkennis nodig.
 


WIE KAN ER AAN DIT LEERTRAJECT MEEDOEN

Iedereen die een sparkle voelt om hiermee te gaan starten is van harte welkom. Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om hieraan te beginnen. Het gaat veel in beweging zetten en is niet een cursusje die je zo eventjes tussendoor doet. Verandering vraagt om commitment en dat kan alleen als je actie onderneemt.  En als je actie onderneemt is transformatie mogelijk. Heb je nog twijfels, parkeer het dan even en ga dan eerst nog advies inwinnen. Dit kun je doen bij een specialist, bij iemand die je naast staat of je neemt vrijblijvend contact met mij op. We kunnen dan kijken of het bij je past.

WAAROM DUURT DIT LEERTRAJCET 12 WEKEN

Dit leertraject duurt 12 weken daar je die periode nodig hebt om transformatie de ruimte te kunnen geven. Het heeft tijd nodig om het geleerde te laten landen en te integreren in je dagelijks leven.

VERLOOP VAN DE MODULES
Iedere week wordt er een module in vaste volgorde vrijgegeven. Advies is dan ook om die volgorde aan te houden. 

 

 

IS DIT LEERTRAJECT TE COMBINEREN ALS IK ELDERS IN BEHANDELING BEN

Ik adviseer je om eerst jouw behandelaar op de hoogte te brengen. Indien nodig kan zij/ hij contact met mij opnemen voor verdere informatie of je kunt verwijzen naar deze pagina. Dit geldt ook in geval van medicatie. Stop nooit met voorgeschreven medicatie, zonder dat eerst overlegd te hebben met behandelend specialist of huisarts.

KAN IK IN TERMIJNEN BETALEN

Ik streef naar toegankelijkheid. Je kunt deze cursus in 1x of in 3 termijnen betalen. Als jij de sparkle voelt en een cursus is voor jou financieel niet haalbaar, dan kun je dit mij mij aangeven en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik leef vanuit eerlijkheid en vertrouwen.


 

MIJN VRAAG STAAT ER NIET BIJ
Staat jouw vraag er (nog) niet bij? Laat je vraag dan achter op onderstaand contactformulier.


 

Ik wil graag contact.
Heb je nog andere vragen? Wil je nog iets kwijt? Heb je twijfels? Laat dan van je horen!

Dankjewel voor je bericht!
bottom of page