top of page
Sterrencluster
Sterrencluster

Healing🌈Brush©

Mix Creatieve, Energetische & Kleuren Therapie

Voor

  • Diepere verbinding met jezelf of anderen

  • Contact met je innerlijke kind

  • Heling emotionele verwerking bij:
    angst, depressie, migraine, miskraam, pijn, ptss, rouw, scheiding, verdriet, verlies, ziekte.

Doel

Heling, pijnrelease & verbinding geest-HART-lichaam

Mogelijkheden

Individueel, duo (twinsoul, partner, friend), kleine groepen (familie/ friends/ collega's), aan huis, op locatie én indivueel binnenkort ook online!

HB2.png

Welkom bij Healing🌈Brush©

Verf van de kleur Het Palet
Reiki-therapie

Het één staat niet los van het ander, alles is in verbinding en hoe meer je dat beseft en inziet hoe meer je de magie hierin ontdekt. Daarnaast kom je verder door stappen te maken én dat doe je door in beweging te komen.

 

Al mijn ervaring, kennis & knowhow op het gebied van geest-hart/ziel-lichaamswerk heb ik op een stapel gegooid en zo is SparkleFlow©-methode ontstaan en is in al mijn diensten verwerkt, zo ook bij Healing🌈Brush©. Creatiekracht in een ontspannende staat van zijn, in het hier en nu, waarin kleuren & energie samenkomen. Terwijl je op een actieve mediatieve manier bezig bent, vind heling plaats, hoe mooi is dat!

Omdat je jezelf tijdens een sessie kwetsbaar opstelt, is  het fijn om in je eigen omgeving te zijn en dat maakt dat ik graag op locatie werk of fijn bij jou thuis, in jouw vertrouwde omgeving. Het kan ook online.

Individueel
Dit kan alleen voor een eigen helend proces aan een project werken en hierin de verbinding opzoeken met de helende magie van verf en woorden, in stilte en met sound.

In groepsverband
Samen met een kleine groep en dan werken aan een individueel of een gezamenlijk project de verbinding opzoeken met de helende magie van verf, woorden, in stilte of met sound. 

Bijvoorbeeld een kunstwerk voor een dierbare die erg ziek is en steun in de rug kan gebruiken; of ter nagedachtenis aan iemand die er hier niet meer is. We maken er dan een mooie ochtend, middag of avond van en sluiten af met een ceremonie.

Van te voren stem ik af op het doel van het samenzijn, waarna ik mij volledig richt op het proces. Het proces speelt een belangrijke rol in het geheel. Het samenzijn, de verbinding met een tastbare herinnering aan een mooie bijeenkomst, met een lach en een traan.

Wil je meer weten? Ga dan naar mijn Healing🌈Brush© activiteiten of stuur mij een berichtje.

Het schilderen op Canvas
Palet

Coaching | Conseling | Massage | Therapy

Het maken van een kunstwerk is een magisch proces waarin cijfers en letters die betekenis hebben in kleuren worden omgezet. En alles wat er mag ontstaan is goed. Daarom gaan we eerst vooraf in rust zodat wolken met allerlei gedachten die er op dat moment niet toe doen als wolken weg te laten drijven. Er ontstaat dan ruimte en rust in je hoofd waarna je kunt overgeven aan je gevoel. Vanuit je hoofd naar je HART. En wat er dan in je opkomt in beeld (weten in beeld is ook helemaal ok) of in woord vertaal je in kleur en vormen op het doek. Wat er ook gebeurd, het is allemaal ok, je maakt immers contact met je diepere ik. Zij is aan het woord, laat haar vertellen en het woord doen.  Ga mee in de flow en laat je verrassen. En wat er dan ontstaat is kunst dat je raakt.

Vorming van de ster

ROADMAP | Healing🌈Brush© 

Kennismaking & Intentie

external-file_edited.png

Ademwerk & Ontspanning

Turquoise hemel

Healing🌈Brush© sessie

HB2.png

Reflectie & Bespreking

Schrijven van de hand
sleutels van de schrijfmachine

Integratie & Afsluiting

Dankbaarheid

Kennismaking & Intentie
Altijd een start met een warm welkom en een ontspannen kennismaking. We bespreken jouw intenties en doelen voor de sessie. Wat hoop je te bereiken op zowel emotioneel als creatief vlak?

Ademwerk & Ontspanning

We beginnen met ademwerk om je bewustzijn te vergroten en je in een staat van ontspanning te brengen. Dit helpt om eventuele spanningen los te laten en je open te stellen voor de helende energie, zelfs op afstand.

Intuïtief schilderen
Nu begint het creatieve proces. Je krijgt een canvas, verf, kwasten en andere benodigdheden. Geleid door je intuïtie, laat je handen vrijelijk bewegen over het doek, pure creatieve expressie. Bij een online sessie begeleid ik jou terwijl we de creatieve energie delen.

Tijdens het schilderen integreer ik verschillende vormen van energetische heling. Dit helpt bij het loslaten van blokkades en bevordert een stroom van positieve energie door je hele wezen.

Reflectie & Bespreking

Na het schilderen nemen we de tijd om je creatie te bekijken en te reflecteren op de ervaring. Welke kleuren en vormen kwamen naar voren? Wat vertelt jouw kunstwerk over je innerlijke wereld?

Integratie & Afsluiting

We integreren de inzichten en gevoelens die tijdens de sessie zijn opgekomen. Ik geef je handvatten voor het behoud van de positieve energie en creatieve flow in je dagelijks leven. De sessie wordt afgesloten met een moment van dankbaarheid en rust.

Ceremonie & Afsluiting

Afhankelijk van het doel van de bijeenkomst kan er ook een ceremonie plaatsvinden met een passende afsluiting.

Elke Healing🌈Brush© sessie is afgestemd op jouw behoeften of van de groepsintentie. Het is een holistische ervaring die de verbinding tussen heling en je creativiteit verkent, waarbij het schilderen, tekenen of een andere creatieve vorm naast jouw creatieve uiting een krachtig middel is om dieper contact te maken met jezelf.

Ben je klaar om deze reis van zelfontdekking en heling aan te gaan? Neem contact op voor meer informatie of om een sessie te boeken.

Healing🌈Brush© Activiteiten

Healing🌈Brush© family

Ticks written from my heart

Hier komen openbare mooie verhalen en gemaakte creaties van mijn HealingBrush© cursisten, zie ik jou of een jouw groep hier binnenkort bij staan?

Voor degene die een individueel of online traject bij mij volgen en/of aangesloten zijn bij de SPARKLE© ACADEMY, is er ook een besloten groep.

bottom of page