top of page

TRY OUT

consult mens/ dier

dba2509c-cad3-40d0-a8b8-018fed69e078.jpg

"De magie van de ongeziene wereld"

Mediumschap

 

Naast mijn studies Adem en Energisch Therapeut ben ik aan de slag gegaan met de studie Mediumschap en ik volg deze opleiding bij  2 academies. Op deze manier kan ik veel inzicht vergaren, observeren en de verschillen vergelijken om zo mijn eigen weg te vinden binnen het Mediumschap.

 

Daarnaast volg ik regelmatig aanvullende meerdaagse cursussen/ workshops die in het verlengde liggen op het gebied van energetische aura/ chakra healing, zoals Sjamanische Healing & Reconnection. Healing consulten zijn mogelijk fysiek of energetisch op afstand. Ik kwam er als snel achter dat dit mij ligt nadat ik al direct mooie ervaring heb opgedaan en bijzondere reacties heb mogen ontvangen; het is zo magisch allemaal! Iedere dag weer laat ik mij verwonderen en ben ik dankbaar voor wat er zich via mijn handen  mag openbaren.

 

Verder deel ik actief mee aan verschillende groepen. Ook na het afronden van de opleidingen gaat dit gewoon door. Het regelmatig deelnemen aan oefengroepen, cursussen en workshops zorgen ervoor dat mijn lichtfrequentie doen stijgen waardoor mijn helingskracht steeds krachtiger word en dat ik daarnaast goed geaard blijf door het dagelijks beoefenen (grondings)meditaties.

Voor de studie Mediumschap heb ik mensen nodig om opdrachten te kunnen uitvoeren . 

WhatsApp Image 2020-10-11 at 14.36.36 part painting aint no angel craw_1.jpeg
_-31 6 40838072_ 20170817_092150.jpg

"Welke gedachten schuilen er in dit koppie"

Dieren communicatie

 

Als mooie aanvulling volg ik als extra de module Dierencommunicatie. Ik ben altijd al erg begaan geweest met dieren en toen dit tevens op mijn pad kwam, wilde ik deze studie natuurlijk er ook bij volgen.

 

Zelf heb ik vanaf mijn jeugd altijd poezenkinderen gehad en voel mij met deze wezentjes nauw verbonden. De oudste is maar liefst 23 geworden en was een hele bijzondere spirituele dame. Ik ben dankbaar voor alle jaren dat ze bij mij hebben mogen huizen, toch mis ik ze nog altijd! Er komt weer een moment dat ze weer in mijn leven komen aangedanst, tot die tijd geef ik mijn liefde door aan die het willen ontvangen. Zoals meneer Kraai die de laatste tijd bij mij in buurt vertoeft en zich dagelijks laat zien en dan hebben we altijd even contact.

Voor de studie heb ik huisdieren nodig om opdrachten te kunnen uitvoeren. Het gaat om dieren waar iets mee is of iets mee speelt. 

Samenwerken?

Lieve jij,

Voor een kleine bijdrage geef ik jou en/ óf jouw huisdier een consult en daarmee help je mij mijn opdrachten in mijn skills te kunnen uitvoeren. Om de opleidingen positief af te kunnen ronden, hoor ik graag jouw ervaring/ feedback. 
En jouw samenwerking word beloond!  Indien je tenminste 1 TRYOUT-consult hebt gedaan, dan behoud je een korting van 11% op al mijn aangeboden diensten en producten, mocht je daar in de toekomst gebruik van willen maken. 

 

VERGOEDING*
Ik vraag een kleine bijdrage van 11,00 voor een consult (excl. reiskosten) en kom naar de volgende locaties voor:

+ 3,00 | Assendelft/ Krommenie
+ 6,00 | Heemskerk/Wormerveer

+ 9,00 | Beverwijk

TIP |

Een liefdevol gebaar om een TRYOUT-consult weg te geven. Zet dan in het bericht de voor-+ achternaam, emailadres en woonplaats voor wie het consult is.

 

* PERIODE | Juli t/m Augustus 2023

TRYOUT-consult
 mens & dier

Ik heb interess in:
Ik kan op de volgende dagen:
Dankjewel voor je aanvraag!
bottom of page