top of page
Sterrencluster
Sterrencluster

HealingHeart© ceremonie

De magische kracht van verbinding

Wanneer

Iedereen die via deze magische weg een diepere verbinding zoekt, contact wil maken met het ongeziene, emotionele verwerking bij angst, pijn, rouw, verdriet, verlies & ziekte.

Doel

Heling & verbinding .

Mogelijkheden

Individueel, duo (twinsoul, partner, friend), kleine groepen (familie/ friends/ collega's), aan huis, op locatie én indivueel ook online!

HH13.png

Welkom bij HealingHeart© ceremonie

dagboek
Heart Glow.png

Het één staat niet los van het ander, alles is in verbinding en hoe meer je dat beseft en inziet hoe meer je de magie hierin ontdekt. Heling vind plaats door in beweging te komen. Dit kun je samen met mij doen of samen met mij en anderen die jou dierbaar zijn of naast staan.

 

Al mijn kennis & knowhow op het gebied van adem-, creatieve-, energetische & mindfullness therapie, meditatie en lichaamswerk heb ik op een stapel gegooid en zo is Soul💖Magic©  ontstaan en de Sparkle©-methode is hierin verwerkt. Verbindingskracht in een ontspannende staat van zijn, in het hier en nu, waarin met mensen (en/of dier) & energie samenkomen. Terwijl je op een actieve mediatieve manier bezig bent, vind heling plaats, hoe mooi is dat!

Omdat je jezelf tijdens een sessie kwetsbaar opstelt, is  het fijn om in je eigen omgeving te zijn en dat maakt dat ik op locatie werk. Fijn bij jou thuis, in jouw vertrouwde omgeving.

Individueel
Dit kan alleen voor een eigen helend proces aan een project werken en hierin de verbinding opzoeken met de helende magie van verbinding, woorden, in stilte en met sound.

In groepsverband
Samen met een kleine groep de verbinding opzoeken met de helende magie van woorden, in stilte of met sound. 

Bijvoorbeeld voor een dierbare die erg ziek is en steun in de rug kan gebruiken; of ter nagedachtenis aan iemand die er hier niet meer is of binnenkort zal komen te ontvallen. We maken er dan een mooie ochtend, middag of avond van en sluiten af met een ontroerende ceremonie.

Van te voren stem ik af op het doel van het samenzijn, waarna ik mij volledig richt op het proces. Het proces speelt een belangrijke rol in het geheel. Het samenzijn, de verbinding met een tastbare herinnering aan een mooie bijeenkomst, met een lach en een traan, heling bij verlies, rouw en verdriet.

Wil je meer weten? Ga dan naar mijn HeartHealing© activiteiten of stuur mij een berichtje.

Handen omhoog houden
external-file_edited.png

Coaching | Conseling | Massage | Therapy

Pijn, verlies, rouw en verdriet hoef je niet alleen te doen. Je bent ook niet alleen. Fysiek misschien wel, spiritueel niet. Alleen doordat we zo in ons hoofd zitten, voel je het niet, merk je het niet op, mis je kleine mooie boodschappen. Samen gaan we naar de kracht van de verbinding met ons HART. Ons HART verbind ons met alles of de persoon nu fysiek bij je is of niet.

 

Samen gaan we er een bijzonder moment van maken, die geheel afgestemd op de situatie. Het is maatwerk en iedere HeartCeremony© is uniek. Het raakt je diep in je HART, het raakt elkaar en laat je verbinding voelen die niet in woorden is uit te drukken. 

Vorming van de ster

Inhoud

Kennismaking & Intentie

external-file_edited.png

Ademwerk & Ontspanning

Turquoise hemel

HeartCeremony®

HH1 (4).png

Dankbaarheid

Dankbaarheid

Afsluiting

Kennismaking & Intentie
Van te voren ben ik voorbereid op de situatie zodat ik de HeartCeremony© op de persoonlijke wensen kan afstemmen.

Altijd een start met een warm welkom en een ontspannen kennismaking. 

Ademwerk & Ontspanning

We beginnen met ademwerk om je bewustzijn te vergroten en je in een staat van ontspanning te brengen en contact te maken met elkaar. Dit helpt om eventuele spanningen los te laten en je open te stellen voor de helende energie en de verbinding die gaat plaatsvinden.

HeartCeremony©
De unieke inhoud is persoonlijk besproken en afgestemd op de situatie waarvoor de HeartCeremony© is.

Dankbaarheid
Na de HeartCeremony© vind een moment voor dankbaarheid plaats. Hier is er ook ruimte om iets te zeggen, in gedachte of in stilte. 

Afsluiting

We sluiten de bijeenkomst af met wat lekkers en kan er nagepraat worden en de ervaringen worden gedeeld.

Elke HeartCeremony© is op maat gemaakt, uniek en afgestemd in persoonlijke behoeften of van de groepsintentie. Het is een holistische ervaring die de helende verbinding met elkaar verkent en een krachtig middel is om dieper contact te maken. Met jezelf, met elkaar en met de ongeziene wereld.

Heb je een bijzondere gelegenheid die je graag onder begeleiding wil laten doen? Neem contact op voor meer informatie of boek direct een HeartCeremony©

❤ HeartCeremony© Activiteiten

bottom of page