top of page

"De magie waar je naar op zoek bent, ligt verstopt in datgene dat je vermijdt."


"The magic you’re looking for is in the work you’re avoiding." - Chris WilliamsonDe woorden van Chris Williamson zijn zo waar, die mij ook hebben geraakt en hebben bij mij ook zo'n veel terweeg gebracht.


Vrij vertaald "De magie waar je naar op zoek bent, ligt verstopt in datgene dat je vermijdt." Soms zijn de antwoorden op onze uitdagingen niet te vinden in afleiding of het ontlopen van taken, maar juist in het aangaan van de taken die we liever vermijden. Het is in het proces van confrontatie en overwinnen dat we vaak de ware betekenis, voldoening en groei ontdekken. Ben je je op zoek naar magie in je leven, wees niet bang voor het werk dat voor je ligt, want daar kan wel eens de verborgen magie schuilen die je zoekt.


In plaats van het moeilijke situaties of werk te ontwijken, is het de moeite waard om de uitdagingen aan te gaan en ze als kansen te beschouwen. Vaak liggen de meest waardevolle lessen en beloningen verborgen achter de inspanningen die we liever vermijden.


Wanneer we taken uitstellen of vermijden, creëren we een barrière tussen onszelf en onze doelen. De magie die we nastreven, kan zich manifesteren in het doorzettingsvermogen dat nodig is om de obstakels te overwinnen. Het is alsof het Universum ons uitdaagt om te laten zien hoe vastberaden we echt zijn om onze dromen te verwezenlijken.


Bovendien ligt er vaak groei verscholen in het aangaan van taken waarvan we denken dat ze moeilijk of tijdrovend zijn. Door stap voor stap het werk te verrichten dat voor ons ligt, onthullen we niet alleen de magie van volharding, juist ook de magie van zelfontdekking en ontwikkeling.

Mooie vrouw zet haar stappen naar een Magisch Leven
Vanaf Januari 2024 kun je mijn schrijfproces volgen.

Als je de magie in je leven wilt vinden, kijk dan naar wat nodig is. Duik erin, omarm de uitdagingen en ontdek de kracht en betekenis die verborgen zitten in de taken die je misschien hebt vermeden. Want juist daar, in het gezicht van het werk dat je vermijdt, zou je weleens de sleutel kunnen vinden tot de magie waar je naar op zoek bent.


Angst zijn we niet en die kunnen we overwinnen door stappen te zetten en alles begint bij het zetten van de eerste stap. Dit proces van bloed, zweet en tranen vol bergen en obstakels staan beschreven in mijn boek die ik volgend jaar (2024) ga uitbrengen. Vanaf het moment dat ik een nieuw leven ben gestapt ben ik dagelijks in mijn toetsenpen geklommen om dit proces te beschrijven. Nu volgt het proces dat ik alles ga herlezen en herschrijven tot een samenhangend geheel waarmee ik jou als lezer mee wil nemen in mijn verhaal, waarbij je tevens een kijkje krijgt achter de schermen krijgt tot het moment dat het boek echt wordt uitgebracht. En ieder mooi mens die ik mag inspireren en motiveren om ook de Magie te ontdekken, is er één. Vanaf Januari ben ik te volgen via deze blogtiksels en Social Media kanalen, zoals Facebook. En voor degenen die zich om mijn verhaal achter de schermen te volgen, heb ik een verrassing en verloot ook nog iets heel bijzonders. Binnenkort meer, keep you posted.

Bedankt voor jouw tijd, namasté.

Liefs,

Handtekening Maartje.


ⓒ 💖 M69RTJ3 | Maartje ten Bruggencate | 11-11-2023


49 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Noté 5 étoiles sur 5.

Ziet er top uit!

J'aime
En réponse à

Dankjewel Wilma 💖

J'aime
bottom of page