top of page

De kraai fluistert: Ontvangen is het nieuwe geven

Bijgewerkt op: 8 apr. 2023

Lieve allemaal✨,


Vanochtend vroeg werd ik wakker met een enorme drive om aan de slag te gaan de komende dagen met het verder ontwikkelen van mijn sparkle atelier, het gaat nu echt gebeuren! Eindelijk is de weg vrij om creatief te zijn en mij verder te ontwikkelen als sparkling counselor/ coach na een bezoek van een prachtige kraai, die mij een wijze les heeft geleerd.


Nadat ik uit bed was gestapt, keek ik uit het raam en er kwam direct een wijze kraai mij tegemoet vliegen en hij landde op het platje. Hij keek mij even aan en liep vervolgens nieuwgierig rond. Ik bleef hem indringend aankijken, waar na hij nog even omkeek en vervolgens weer wegvloog. Ja, zo zie ik ze, wijs en spiritueel, magisch en mysterieus ook. Ze triggeren mij en voel mij verbonden met deze mooie wezens, die veelal nog als donker en duister worden gezien. Wees dankbaar als ze op je pad komen, je kunt veel van ze leren. In stilte zeggen ze zoveel.

Ik voelde al zoveel liefde vanuit het universum en een enorme drang om te gaan mediteren om vervolgens in mijn toetsenpen te klimmen en te laten stromen wat komen mag.


Vervolgens liep ik naar mijn atelier en zag mijn tas liggen en voelde dat ik die eerst leeg mocht maken. Als eerste zag ik de kaarten van een goede vriendin van mij liggen,. Bijzondere kaarten die zij zelf heeft vervaardigd. Ik pakte ze eruit om ze in te pakken. We hadden elkaar gisteren gezien en ze had het zakje met kaarten laten liggen. Ze woont een aardig stukje uit de buurt en we hadden afgesproken dat ik ze even voor haar op de post zou doen. Energetisch werd ik naar de kaarten toe getrokken om er eentje te trekken en voelde mij vrij om dat te doen. Zo gezegd, zo gedaan. En wat denk je? Ik was nog niet aan het schudden een de kaart viel mij al toe. Ze vloog er letterlijk met een speer uit.


Boodschap van de wijze kraai
Ontvangen, het nieuwe geven

Meteen een foto genomen, wat ik vaker doe om mijn ervaringen om ook mijn proces vast te leggen, daar ik momenteel zoveel signalen krijg in vorm van teksten, wat mensen tegen mij zeggen, die ik zie, herken en erken om er wat mee te doen.


Het was de kaart ONTVANGEN, dat was zo BIJZONDER, zo spot on. Ik zag onmiddellijk weer de kraai van vanochtend. Nu groot in beeld. met daarboven het universele liefdevolle licht in vorm van omarmde vleugels die mij beschermen, net als de kraai. Onderaan in het midden zag mij als het licht meisje dat open stond om dat te ontvangen. Onderaan de kaart, zowel links als rechts, zag ik de wereld om mij heen en de weg is vrij om te gaan. Ik zie dit als een teken dat het nu mijn tijd is om mij te laten zien door in het licht te gaan gaan staan om bij te dragen aan een liefdevollere wereld door het helende witte licht vol met liefde door te geven en dan mag jij het ONTVANGEN. En doordat jij ook (weer) gaat stralen en in je kracht komt te staan, kun jij dat ook weer doorgeven, waardoor de cirkel groter en groter wordt. Een klein sparkeltje kan al wonderen verrichten! Geven dat is wat ik deed, geven, geven, geven. Dat putte mij altijd zo uit, dat ik dagen nodig had om bij te komen. Daar lag ik dan weer met een zware migraine aanval in het donker te herstellen en ging mijn lichtje letterlijk even uit. Ik vond de ander altijd belangrijke en was altijd op zoek naar balans, zodat ik mij niet schuldig hoefde te voelen. Als de ander mij spontaan iets wilde geven, dan zocht ik meteen naar een oplossing. Herken je dat ook bij jezelf? En dat het allerbelangrijk is om eerst voor jezelf te zorgen, vóór je er voor een ander kan zijn? Alleen is dat is zo moeilijk, toch? Eigenlijk niet als je weet hoe het ontvangen en geven kan werken. En nu ik dat door heb is er een wereld voor mij open gegaan en ik gun jou dat ook! Wow, door de kaart heb ik megaveel inspiratie gekregen en heb ik nu een nieuwe cursus in mijn hoofd zitten "Ontvangen, Het Nieuwe Geven". Als je hier meer over wilt weten, stuur mij dan een mailtje, dan hou ik je op de hoogte van de ontwikkelingen. En nu gaat mijn aandacht ook naar mijn painting. Ik heb een doek achter mij boven de bank in mijn atelier hangen met, jawel een kraai. Mijzelf figuurlijk afgebeeld met een kraai op mijn hand. Het is nog niet af en zie nu het eindresultaat en dat betekent dat ik ook daar mee aan de slag mag, nu ik de les van de wijze kraai heb begrepen.

Zo, wat een mooie start van de dag, wat ben ik toch dankbaar wat mij weer toe is gevallen en waar dat weer naar toe mag gaan. Naar nog meer mooie momenten en nog meer om dankbaar te zijn en ja wat je aandacht geeft dat groeit. Aandacht voor liefde en dat dat maar mag blijven groeien, zodat steeds meer mensen de liefde in hunzelf gaan voelen, vanuit het hoofd naar het hart. De weg naar een hoger trillingsniveau in een wereld waarin jezelf mag laten zien en mag stralen! Stralen zoals ik dat doe.ⓒ 💖 M69RTJE | 06-11-2022

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Nov 14, 2022

Prachtig mijn lief!!

Like
MAGENTA FLOW
MAGENTA FLOW
Nov 14, 2022
Replying to

Dankjewel 🤗

Like
bottom of page