top of page

Laat maar komen!

Bijgewerkt op: 29 mei 2023


Laatste 3 jaar heb ik een enorme persoonlijke & spirituele groei doorgemaakt en kan mijn innerlijke kind, die jaren verstopt heeft gezeten in alle vrijheid laten spelen, ze kan zich weer laten zien. Mijn innerlijk sparkle is er altijd geweest, alleen nu is zij krachtiger als ooit de voren en heb ik er voor gekozen om niet meer in blokjes en kaders te leven en mij constant aan te passen aan anderen en aan situaties die als obstakels op mijn pad zijn gekomen. Ik doorleef en trotseer ze.

Je ziet het aan mijn ogen en je voelt mijn aanwezigheid en krachtige energie terwijl ik rustig en kalm de rust weet te bewaren. Dat doe ik door mijn dagelijkse ochtend en avond meditaties, leven in het hier en nu en te leven met veel ruimte om van mijn passies te leven. Bewust leven met bewuste keuzes en door dat ik weet wat ik wel en absoluut niet (meer) wil, weet ik inmiddels mijn grenzen te bewaken. Veel levenservaring met harde levenslessen maken tot wie ik nu ben en waar ik nu sta en stiekem ben ik wel een beetje trots.

Tijdens mijn ontwikkeling ontmoet ik veelal eensgezinde mensen en zijn er al bijzondere en mooie vriendschappen ontstaan. Ik was nog niet losgebroken van mijn oude bestaan of ik ontmoete mijn zielsverwant, mijn tweelingziel. Dat heeft ook voor flink wat opschudding gezorgd, kan ik je wel zeggen. In goede zin stond mijn leven op zijn kop en wat ben ik toch dankbaar voor wat er was, is en nog zal zijn. Ook de verkregen levenslessen zijn kadootjes en mag ik meenemen naar morgen, terwijl ik zoveel mogelijk vertoef in het nu. Ja nu, dit moment waar jij ook bent als je dit leest.

Genoten heb ik van de ruimte die ik mij de afgelopen tijd heb gegeven, waarin ik ook veel waardevolle boeken heb gelezen en cursussen/ workshops/ opleidingen heb gevolgd. Ondertussen ook dagelijks in de pen geklommen. Wat een onbetaalbare periode, nog steeds overigens!. En wat is er toch veel gebeurd, mijn hemel, geweldig! Zo dankbaar voor wat ik heb mogen laten stromen, ik hoefde het alleen maar te laten gebeuren. De dagelijkse ervaringen van blijdschap tot aan verdriet, dichtende teksten die spontaan uit de lucht kwamen vallen, vaak ook midden in nacht, en waarvan ook liedjes zijn ontstaan en zijn uitgebracht. Ook kunstzinnigheden die ik tot stand heb weten te brengen en dit jaar weer een mooie en persoonlijke opdracht heb vervaardigd en heb mogen afleveren aan een dankbare opdrachtgever. En tijdens het proces voelde ik het contact met het universum groeien en maakte dat ik begin dit jaar ben gestart met de 3-jarige opleiding Persoonlijke Ontwikkeling & Mediumschap. De ervaringen en de kennis die ik hierin op doe verwerk ik binnen mijn Adem-/ Creatieve & Energetische Therapie. Helend lichtwerk om jou liefdevol te kunnen bijstaan en helpen om jouw proces op gang te brengen en ook jouw lichtje gaat sparkelen. Alles valt dan op haar plek en kun je door.

De energie in mijn lijf wordt krachtiger en krachtiger en het is tijd om die met de wereld om mij heen te delen. Ieder persoon die ik mag helpen, is er één.ⓒ 💖 M69RTJE | 01-11-2022

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page